spacer

Парапети от инокс

Модерно и практично решение за вашата тераса или стълбище. Лесна поддръжка благодарение на липсата на корозия.

С модерното си излъчване и естетическо въздействие, иноксовите парапети са чудесно допълнение към екстериора и интериора на всяка обществена сграда или частен дом. Те са много по-добър избор от постоянно клатещите алуминиеви парапети, изградени с готови модули.

Парапетите от инокс ca най-добрият избор за външни балкони, тераси, и стълби, благодарение на технологичните свойства на материала - голяма здравина, лесна поддръжка и  липса на корозия. Всички тези качества водят до практически неограничено време за ползване - така инвестицията в иноксов парапет става еднократна. Иноксовите парапети са отличен избор и за вътрешни стълбища и стълбищни площадки.

Студио Н ЕООД може да ви предложи пълна гама от парапети от инокс, изработени от кръгли или квадратни тръби, шини и струни. Предлага се два вида повърхностна обработка – сатен и огледало. Можете да изберете и различни комбинации със стъкло или изцяло стъклен парапет с иноксови държачи.


Стълбищен парапет от сатинирани кръгли иноксови тръби Перило от квадратни и кръгли сатинирани тръби от инокс Иноксов парапет с квадратни колонки, кръгли струни и ръкохватка Иноксов парапет с квадратни колонки, кръгли струни и ръкохватка Перило от инокс с квадратни колонки, кръгли струни и ръкохватка Перило от инокс с квадратни колонки, кръгли струни и ръкохватка Иноксов парапет с квадратни колонки, кръгли струни и ръкохватка Парапет за балкон от инокс с кръгли колонки, струни и ръкохватака Парапет за балкон от инокс с кръгли колонки, струни и ръкохватака Парапет за балкон от инокс с кръгли струни и ръкохватака Стълбищен парапет от огледален инокс Стълбищен парапет от огледален инокс Стълбищен парапет от огледален инокс Lorem ipsum dolor sit amet Стълбищен парапет от сатиниран инокс с конзолно закрепване Стълбищен парапет от сатиниран инокс с конзолно закрепване Стълбищен парапет от сатиниран инокс с конзолно закрепване Стълбищен парапет от сатиниран инокс с конзолно закрепване